Fotowedstrijd 100 jaar Waalre

Fotowedstrijd 100 jaar Waalre doneert deel opbrengst aan Voedselbank Aalst-Waalre

In een prachtige bijeenkomst in het Huis van Waalre zijn de prijswinnaars bekend gemaakt van de door WeConnect georganiseerde ‘Trots op Waalre’ fotowedstrijd in het kader van het eeuwfeest van onze mooie gemeente. Alle inwoners van Waalre konden een foto inleveren voor deze wedstrijd. De foto-expositie is tot eind december te zien in Het Huis van Waalre. Tot die tijd kunnen de foto’s ook gekocht worden, de opbrengsten hiervan gaan volledig naar de Voedselbank Aalst-Waalre. Om die reden gaf Tony Liebregts, voorzitter van Voedselbank Aalst-Waalre, tijdens deze bijeenkomst een enthousiaste toelichting over het werk van de Voedselbank. Hij benadrukte in zijn verhaal hoe mooi het is dat de Voedselbank in Aalst-Waalre door organisaties en inwoners van Waalre wordt ondersteund.

Daarna volgde de daadwerkelijke prijsuitreiking van de fotowedstrijd. De nummers 1, 2 en 3 kregen hun prijs overhandigd door burgemeester Oosterveer en mochten iets vertellen over hun ingezonden foto’s waar het meeste op is gestemd.
En de winnende foto kon niet toepasselijker zijn deze periode: Sint en pieten door het burgemeester Ossepark.

De foto’s zijn te zien op: weconnectwaalre.nl/fotowedstrijd-trots-op-waalre/. De geëxposeerde foto’s worden verkocht voor €250,- per stuk, waarbij de volledige opbrengst naar de Voedselbank Aalst-Waalre gaat. Is de grote foto al verkocht, dan kunnen er nabestellingen worden gedaan die, op hetzelfde materiaal (dibond), op A4 formaat afgedrukt worden voor €100,- per stuk. Via de website van WeConnect kunnen de foto’s worden besteld.