Levensmiddelen

Wil je ons ondersteunen in de vorm van levensmiddelen?
Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.
Natuurlijk zijn alle houdbare voedselproducten, mits van goede kwaliteit en met een ‘THT-datum’ (tenminste houdbaar tot) of TGT–datum (te gebruiken tot) die natuurlijk nog in de toekomst moeten liggen zeer welkom. Verzorgings- en schoonmaakproducten nemen wij ook graag in ontvangst.
In onze gemeente kun je maandelijks jouw levensmiddelen en drogisterijartikelen afgeven op elke eerste zondagochtend van de maand in de hal van de lokale kerken:

  • Agnus Dei kerk, Koningin Julianalaan 12, Waalre: 9.30 – 11.00 uur.
  • Onze Lieve Vrouw Presentatiekerk, Eindhovenseweg 63a, Waalre: 9.00 – 10.30 uur.
  • H. Willibrorduskerk, Markt 22, Waalre: 10.30 – 12.00 uur.

 

Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom voor het afgeven van levensmiddelen enzovoorts, op elke donderdagmorgen (tussen 10.00-12.00 uur) in de hierboven al genoemde Agnus Dei kerk.

Bovendien kun je ook levensmiddelen doneren tijdens de openingsuren bij Albert Heijn Den Hof en de donatietafel de Albert Heijn de Bus.

Heb je liever als bedrijf of particulier dat wij het bij jou ophalen? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met de voedselbank op het volgende nummer: 06 – 494 24 336 of stuur een e-mail naar logistiek@voedselbankaalstwaalre.nl.