WeConnect Waalre en Stichting Waalre100 doneren €4500,-

WeConnect Waalre en Stichting Waalre100 doneren €4500,- aan Voedselbank Aalst-Waalre

Op donderdag 18 april reikten WeConnect Waalre en Stichting Waalre100 een cheque uit aan de Voedselbank Aalst-Waalre ter waarde van maar liefst €4500,-.
In het Waalre100 jaar organiseerde WeConnect de fotowedstrijd ’Trots op Waalre’, waar alle inwoners aan mee mochten doen. De geselecteerde foto’s werden vervolgens ook verkocht, waarbij de volledige opbrengst bestemd was voor de Voedselbank. Mede dankzij de inwoners van de gemeente Waalre, is daarmee een prachtig bedrag opgehaald.

Marcel Menting: “Het is indrukwekkend hoe de ruim 50 vrijwilligers elke week klaarstaan voor de vele huishoudens die hier gebruik van maken en hoeveel werk er zowel voor als achter de schermen plaatsvindt om een mooi aanbod aan levensmiddelen te kunnen bieden. Onze slogan, de verbindende factor voor heel Waalre, is hierop dan ook volledig van toepassing.”  

Tony Liebregts & Thea Hazel-Stals ontvingen de donatie uit handen van Marcel Menting van WeConnect Waalre en Rob Singels & Tineke Heijmans van Stichting Waalre100. “Met deze genereuze donatie kunnen we niet alleen meer voedsel inkopen, maar ook onze transportmiddelen verbeteren. Het vervangen van onze oude bus en aanhangwagen stelt ons in staat om veilig en efficiënt te werken en meer mensen in nood te helpen. We zijn ontzettend dankbaar voor deze steun van WeConnect Waalre en Stichting Waalre100 en we kijken ernaar uit om onze gemeenschap te blijven ondersteunen dankzij deze middelen. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.”, aldus Thea Hazel-Stals.
Kun je zelf , of iemand die je kent, (tijdelijk) niet rondkomen, neem dan contact op met de Voedselbank Aalst-Waalre. De Voedselbank is er voor iedereen die ondersteuning nodig heeft, zonder oordeel. Iedereen heeft namelijk recht op een volle maag en de Voedselbank helpt je graag!  www.voedselbankaalstwaalre.nl