Buurtbus Doneert Airmiles aan Voedselbank Aalst-Waalre

De Voedselbank Aalst-Waalre heeft een prachtige donatie ontvangen van de Buurtbus. De door hen gespaarde airmiles worden ingezet voor de aanschaf van extra producten, waarmee we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen.
De Buurtbus, die al jaren een belangrijke rol speelt in de gemeenschap, heeft met deze gulle gift een grote bijdrage geleverd aan het welzijn van onze klanten. Dankzij hun donatie kunnen wij een breder assortiment aan producten aanbieden, wat essentieel is om iedereen van gezond en gevarieerd voedsel te voorzien.

“We zijn enorm dankbaar voor deze donatie,” zegt Murk Eland, de nieuwe voorzitter van Voedselbank Aalst-Waalre. “Het is hartverwarmend om te zien hoe betrokken organisaties in onze regio zijn. Dankzij deze airmiles kunnen we extra producten aanschaffen die anders buiten ons budget zouden vallen. Dit helpt ons enorm in onze missie om iedereen die (tijdelijk) ondersteuning nodig heeft, te voorzien van gezonde en gevarieerde voeding.”

De donatie van de Buurtbus komt op een moment dat we te maken hebben met een afnemend aanbod van producten via de landelijke kanalen. Met de extra producten kunnen we onze klanten beter bedienen en ervoor zorgen dat niemand zonder de nodige levensmiddelen komt te zitten.
“We hopen dat deze donatie anderen inspireert om ook een steentje bij te dragen,” voegt Eland toe. “Iedereen kan een verschil maken, of het nu gaat om een kleine bijdrage of een grotere donatie zoals deze. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze gemeenschap sterker en gezonder wordt.”

Namens alle vrijwilligers en klanten van de Voedselbank Aalst-Waalre, willen we de Buurtbus hartelijk bedanken voor hun genereuze bijdrage. Dankzij hun steun kunnen we blijven doen waar we goed in zijn: het helpen van mensen in nood.
Voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen aan de Voedselbank Aalst-Waalre, bezoek onze website of neem contact met ons op.